Korábbi csapatához mehet a Real kegyvesztettje – sajtóhír

Szigetországi lapinformációk szerint korábbi csapata is bejelentkezett a Real Madrid hányattatott sorsú sztárja megszerzéséért…

A Football Insider forrásaira hivatkozva több angol lap is megerősítette, hogy a Tottenham szívesen alkalmazná ismét a Real Madrid csapatánál abszolút parkolópályára helyezett Gareth Bale-t, azonban amíg a “blancók” végleg adnák el, addig a londoniak kölcsönben foglalkoztatnák a tékozló játékost.

A 31 esztendős szélső 2013-ban közel 100 millió euró ellenében tette át székhelyét a Tottenhamtől a Real Madridhoz, s éveken át a “királyi gárda” meghatározó tagja volt, ám a tavalyi szezon már korántsem úgy sikerült számára, ahogyan szerette volna, ráadásul magatartásbeli problémái miatt is nem egyszer a mellőzés sorsára jutott. Már múlt nyáron rendszerint cikkeztek a távozásának lehetőségéről, állítólag Kínába hívták, de Florentino Pérez klubelnök végül az utolsó pillanatban visszamondta az üzletet.

Azóta sem rendeződött Bale viszonya a klubnál, a rutinos játékos a 2019-2020-as idényben mindösszesen 12 bajnokin és két BL-találkozón jutott szóhoz, menet közben sérülések és formahanyatlások egyaránt nehezítették a dolgát. 2020-ban mindössze három találkozón lépett pályára, de az egész szezonban is csupán 18 tétmeccsen szerepelt, a Bajnokok Ligája újrakezdésében pedig nemes egyszerűséggel nem kívánt részt venni.

Bale szerződése még két évig érvényes a Realnál, de egyre kevésbé tűnik valószínűnek, hogy ezt ki fogja tölteni.