A Chelsea-ben köthet ki a PSG sztárja – sajtóhír

Annak ellenére, hogy az elmúlt időszakban számtalan egyéb csapat érdeklődött iránta, eldőlni látszik, hogy a Paris Saint-Germain távozó brazil sztárja a Chelsea csapatában folytatja pályafutását…

A The Athletic információi szerint a Chelsea együttese mindenben megegyezett arról, hogy szerződtesse a Paris Saint-Germaintől lejáró szerződése után távozó Thiago Silvát. A rutinos játékos iránt a közelmúltban a teljesség igénye nélkül a Szigetországból a Tottenham és az Everton érdeklődött, míg korábbi klubja, az AC Milan mellett a Fiorentina is szívesen látta volna soraiban.

A 35 esztendős védő 2012-ben 42 millió euró ellenében igazolt az AC Milantól a francia fővárosba, előző állomáshelyén három esztendőt húzott le. Annak idején gyakorlatilag a mostani, világklasszisokra épülő PSG első igazi sztárigazolása volt, őt követték aztán a többiek. Silva akkoriban a három idény alatt összesen 119 tétmérkőzésen lépett pályára a milánói csapat színeiben, és a Rossoneri állítólag szívesen viszont látná őt, ám az angol sajtó szerint a PL sokkal csábítóbb lehet Silva számára.

A rutinos középhátvéd nyolc szezon után hagyja el a PSG-t, és a legutóbbi szezon során 30 mérkőzésen lépett pályára. Összességében Silva több mint 300 tétmérkőzést játszott a francia fővárosi klub színeiben.