Alaposan beárazta csatárát az Atalanta – sajtóhír

Az olasz sajtó szerint az olasz bajnokság (Serie A) és a Bajnokok Ligája elmúlt idényének meglepetéscsapata csak bizonyos összeg felett lenne hajlandó túladni kolumbiai gólfelelősén…

 

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az Atalanta csapata 55 millió euróban határozta meg Duván Zapata eladási árát. A neves forrás úgy tudja, hogy a gólerős csatár iránt a Juventus, a Barcelona, az Atlético Madrid és két meg nem nevezett Premier League-csapat is komolyan érdeklődik.

A bergamóiak holtversenyben legeredményesebb játékosa 28 meccs alatt 18 gólt szerzett a Serie A idei szezonjában. A korábbi információk szerint az Atalanta vezérkarának esze ágában sincs eladni a klubbal még 2023-ig szerződésben álló 29 éves támadót, kizárólag a fentebb említett összeg kicsengetése esetén gondolkodnának el az értékesítésén.

Zapata a második idényét töltötte a Nerazzurri alkalmazásában, a tavalyi évad során lőtt 28 találat után az elmúlt kiírásban 19 gól fűződött a nevéhez. A 2013 óta Olaszországban szereplő kolumbiai gólvadász korábban a Napoli, az Udinese és a Sampdoria mezét viselhette, kiváló teljesítménye révén pedig abszolút nem meglepetés, hogy immár nemzetközi szinten is komoly csapatoknál merült fel a leigazolása.