PSG: Újra téma az edzőkérdés? – Sajtóhír

Sajtóértesülések szerint az elveszített Bajnokok Ligája-döntő, nem kizárt, hogy mégis Thomas Tuchel állásába kerülhet. 

A BL-t leszámítva a 2019/20-as idényben minden sorozatban révbe érő, a sztárokat összekovácsoló, a csapatot pedig felfuttató Thomas Tuchel a francia sajtó szerint továbbra sem élvezi teljes mértékben a PSG-vezetés bizalmát.

A francia lapok szerint a német tréner megítélésén pedig tovább rontott a Bayern ellen elveszített finálé.
A klubvezetés ugyanis erősen megkérdőjelezte Tuchel azon döntését, hogy sem Mauro Icardit, sem pedig Pablo Sarabiát nem cserélte be a Bayern ellen, és inkább a jóval statikusabb, finoman szólva sem feltétlenül gólérzékeny Eric Maxim Choup-Motingot küldte pályára.

A párizsi sportlapok eközben ugyan kevésbé kritikusak Tuchellel szemben, ám azt azért megjegyzik, hogy a drasztikus döntések nem feltétlenül állnak távol a PSG vezetésétől. Ráadásul, ahogyan több helyen is olvasni: “A szerkezetváltozás Edinson Cavani és Thiago Silva távozásával már amúgy is kezdetét vettet Párizsban” (…)

(…) Thomas Tuche szerződése egyébként 2021 júliusáig érvényes a francia fővárosban – Mivel hosszabbításról eddig nem igazán szólt a fáma, ez a tény is már önmagában okot adhat a találgatásokra…