FC Barcelona: Messi és Bartomeu még ma találkozik

Alighanem sorsdöntő, és könnyen lehet, hogy az utolsó hivatalos találkozóra kerül ma sor Lionel Messi és Josep Bartomeu között. A világ egyik legjobb játékosa és az elnök könnyen lehet, hogy már nem sokáig szolgálják ugyanazt a klubot.

A Radio Catalunya friss beszámolója szerint az FC Barcelona egyre kevésbé népszerű vezetője, Josep Bartomeu a mai napon találkozni kíván Leo Messivel. A klubelnök ma egyszer, s mindenkorra állásfoglalást követel Messitől.

A katalán rádió szerint Bartomeu tudni akarja estére a választ, hogy mik Messi szándékai: valóban el akarja-e hagyni a Barcát, vagy csupán az ő elmozdítása-e a valós cél?

A spanyol média szerint a Manchester Citynél már mindenképp megindult a fantázia Messi megszerzésével kapcsolatban. Természetesen egyelőre aligha várhatunk konkrétumokat az argentin zseni klubváltásával kapcsolatban, ám az szinte biztos, hogy ma este okosabbak lehetünk a Barcelona jövőjét illetően.

FRISS: Az Onda Cero szerint már Bartomeu lemondása sem lehet visszakozás alapja. Azaz Leo Messi soha többé nem fogja viselni a Barca mezét!