Meghosszabbította szerződését a Real Sociedad védője!-Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Sociedad védője, Aritz Elustondo 2024-ig szóló szerződést írt alá a klubbal.

Elustondo 2016 januárjában került fel a Sociedad felnőttei közé. A csapat első keretében azóta 128 alkalommal lépett pályára, amelyeken 6 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Az előző idényben többször is bajlódott sérüléssel, ami miatt a szezon első felét szinte teljesen kihagyta, de a klub bízott benne, ennek eredményeként új szerződést kötöttek a védővel.

A Real Sociedad a tegnapi nap folyamán ugyanis bejelentette, hogy 2024 nyaráig meghosszabbították a közép- és jobbhátvédként is bevethető játékos kontraktusát. A futballista az alábbiakat mondta a szerződés aláírása után:

Nagyon hálás vagyok, hogy a klub ennyire bízik bennem. Több éve játszom már az első csapatban és tisztában vagyok az ezzel járó felelősséggel. A következő szezon meghatározó lesz a csapat szempontjából. Minden sorozatból a lehető legtöbbet kell kihoznunk. Remélem, hogy ez menni fog.

Elustondo az előző idényben minden sorozatot figyelembe véve 26 meccsen kapott szerepet, amelyeken 1 asszisztot osztott ki. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt 8 millió euróra becsüli.