Átigazolások: Egy csapat már kizárta Messi szerződtetését!

Az angol bajnok Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp is megszólalt a Messi-sagában.

Amíg kis túlzással persze, de a világ minden klubja hol komolyabban, hol csak egy kósza poén erejéig Lionel Messi szerződtetésének gondolatával játszadozik, Jürgen Klopp gyorsan rövidre zárta a témát.

“Hogy érdekelne-e Messi szerződtetése? Viccelnek velem?! Lionel Messiről beszélünk… Ki ne akarná őt a csapatában tudni?!” – Fogalmazott Klopp az angol Szuperkupa (Community Shiled) előtt tartott sajtótájékoztatóján.

“Ugyanakkor abszolút semmi esélye annak, hogy szerződtetnénk őt! Olyan számokról van szó, amelyek nem nekünk valóak, így bennünket ennél tovább nem foglalkoztat a téma!” – Tette még hozzá Klopp, akit megkérdeztek arról is, hogy mit szólna, ha mondjuk Messi a nagy rivális Manchester City együtteséhez szerződne.

“Mindenképpen előre lendítene a City-n! Így is nehéz legyőzni őket, hát még Messivel! Érdekes lenne Messit Spanyolországon kívül látni, már csak azért is, mert más bajnokságban nem játszott. Kíváncsi lennék, miképpen futballozna Angliában, ahol teljesen más a játék, mint a La Ligában. De félek, hogy nem fogom őt látni a Premier League-ben!” – Jött a válasz a “vörösök” menedzserétől.