Premier League: Újabb nagy fogást tervez az újonc!-sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Leeds United gárdája az Udineseben futballozó Rodrigo De Pault nézte ki.

Olasz és angol sajtóhírek szerint a Leeds United együttese tovább erősítene a keretén. Erre a célra a legújabb kiszemeltjük az Udinese játékosa, Rodrigo De Paul. A 26 esztendős argentin ugyan nemrég hosszabbított szerződést az udinei alakulattal, a beszámolók alapján hajlana a váltásra.

De Paul 2016 óta játszik az Udineseben, amelynek színeiben 146 mérkőzésen 25-25 gólt és gólpasszt jegyzett. A középpálya minden posztján bevethető játékosért nagyjából 30-35 millió eurót kéne letennie az asztalra a Premier Leaguebe frissen feljutó csapatnak, akik korábban már megszerezték a Valenciától Rodrigót és a Freiburgtól Robin Kochot.

De Paul az előző idényben minden sorozatot figyelembe véve 35 meccsen lépett pályára, amelyeken hétszer talált a hálóba és hétszer szolgálta ki társait. Aktuális kontraktusa 2024 nyaráig köti az Udinesehez. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt 30 millió euróra teszi.