FC Barcelona: drámai helyzetjelentés Messiről

Természetesen mivel tegnap a koronavírus elleni teszten sem jelenet meg, így a mai edzésre sem jelentkezett felszerelésében Lionel Messi. A lemondásra presszionált vezetőség ráadásul állítólag már az argentin zseni utódlásán dolgozik.

Immár gőzerővel készül az FC Barcelona az új idényre. Arra az idényre, amelynek bajnoki sorsolását ma tartja meg est az RFEF. Erre a hétre Ronald Koeman és stábja öt intenzív edzés napot tervezet be. A katalánok sztárjai két pihenő napot kaptak csütörtökre és vasárnapra.

Azonban az edzések hangulata nem lehet túl felemelő a Ciutat Esportivan, lévén Lionel Messi továbbra is messzire elkerüli a hivatalos megjelenéseket, és állítólag többet már nem hajlandó magára húzni a Barcelona felszerelését. Sőt, állítólag a Manchester Citynél már lelkesen várják majdani érkezését.

Messi kálváriája újabb fejezettel látszik bővülni: az illetékesek máris kinézték utódját. A Daily Express szerint Sadio Mané érkezhet a Liverpooltól. A brit napilap szerint a szenegáli csatár akár 100 millió eurójába is kerülhet a Barcának.