A Chelsea játékosa megharcol a helyéért, nem akar távozni

A spanyol labdarúgónak esze-ágában sincs távozni a Londoni csapattól, megszeretne küzdeni az első számú kapusposztért.


A Chelsea kapuvédője, Kepa Arrizabalaga nem akarja elhagyni a klubot, mindenképpen megakar harcolni a kezdőcsapatba kerülésért.

A csapat vezetőedzője, Frank Lampard a tavasz folyamán leültette a padra a 25 éves spanyol kapust, mert szerinte gyengén teljesített és helyette a rutinos Willy Caballerót játszatta, akit cserének igazoltak. Az angol menedzser az Ajax portását, André Onanát szerette volna szerződtetni, majd Jan Oblakot az Atlético Madridtól, de ezekből végül nem lett semmi. Most a Rennes hálóőre, Edouard Mendy került képbe, akiért hamarosan ajánlatot is tehet a londoni együttes.

Egy bökkenő viszont van, mégpedig az, hogy három erősebb kvalitású kapusa is lenne a csapatnak, mert Kepáért nincs egyelőre vevő, és egyébként sem szeretné elhagyni a Chelsea-t a fiatal portás, megharcolna az első számú pozícióért bárki is érkezik a csapathoz.

Kepa 2018 augusztusában érkezett a Kékekhez az Athletic Bilbaótól rekordot jelentő 80 millió euróért, azóta 95 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyekből 33-at sikerült lehozni kapott gól nélkül.