A Napoli elnöke beszélt a lehetséges átigazolásokról!

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis arról számolt be, hogy kit szeretnének megszerezni és kiket hajlandó elengedni a klubtól.

Aurelio De Laurentiis, a Napoli elnöke elismerte, hogy tárgyalásban állnak az Arsenallal, ugyanis szeretnék leigazolni Sokratis Papastathopoulost. Az olasz együttes mindenképp szeretne egy középhátvédet igazolni és mivel nem sikerült megszerezniük Gabrielt, akit épp az Arsenal igazolt le, így most azt a Sokratist nézték ki, akinek egy év múlva lejár a szerződése a londoni alakulatnál:

Azon dolgozunk, hogy Sokratist megszerezzük az Arsenaltól. Úgy gondolom, hogy ő egy lehetséges opció számunkra.

Az elnök ezen kívül arról is szót ejtett, hogy mi a helyzet a klub két legkapósabb játékosával Kalidou Koulibalyval és Arkadiusz Milikkel, akik minden bizonnyal távozni fognak a nyáron:

Hajlandó vagyok elengedni őket, de csak megfelelő ajánlat esetén. A lehető legjobban akarunk kijönni ebből a helyzetből. Volt már, hogy 100 millió eurós ajánlatot is visszautasítottam, amivel ártottam a klubnak.

De Laurentiis tehát kész megválni két nagy értékétől. A kérdés már csak az, hogy lesz-e olyan csapat, amelyik képes a jelenlegi helyzetben akkora összeget az asztalra tenni, amire a Napoli elnöke is rábólint.