Modric: „Nagy veszteség lenne Messi távozása”

Sergio Ramos a minap már kifejtette, hogy az ellenféli viszony ellenére bizony nagyon is sajnálná, ha Lionel Messi valóban elhagyná az FC Barcelonát. Most egy másik madridi sztár, név szerint Luka Modric fejtette ki álláspontját az argentin átigazolásával kapcsolatban.

Sergio Ramos és Luka Modric tudja miket beszél és tanácsol, ha Lionel Messi és az FC Barcelona esetleges szakításáról van szó. A spanyol és a horvát veterán két évvel ezelőtt ugyanis már-már történelmi csapást szenvedtek el azáltal, hogy kilenc esztendős követően elhagyta a Real Madridot Cristiano Ronaldo. A 34 éves Modric nem is felejtett el párhuzamot vonni az események között:

„Nagy veszteség lenne számukra, mint amikor Cristiano Ronaldo elhagyott minket a Juventus-ért. Nem lehet mindig a múltra gondolni, ilyen a futball. De mindenesetre, ha ez megtörténne, az nagy csapást jelentene a La Liga presztízsére. Előre kell tekintetnünk, mert lesznek olyan játékosok, akik sztárok lesznek. Amikor Ronaldo elhagyta a Madridot, ugyanez történt. A Real nélküle is folytatta, és ugyanez lenne Messi búcsúja esetén is, mind a Barcelona, mint a liga számára.”

– igyekezett optimistán a jövőbe látni, a horvát karmester.