“Csalódott, mérges és szomorú vagyok”

Mi is beszámoltunk korábban róla, hogy a Premier League-be visszajutó West Bromwich Albion megvásárolta a West Ham United fiatal középpályását, Grady Dianganát. A Kalapácsosok csapatkapitánya, Mark Noble egyáltalán nem örül a fiatal játékos eladásának és ennek hangot is adott.

“Mint ennek a futball klubnak a kapitányaként, csalódott, mérges és szomorú vagyok Grady távozása miatt, nagyszerű srác, hatalmas jövővel.” – írta ki Twitter oldalára Mark Noble.

Nem csak az angol játékosnak, de klub szurkolóinak sem tetszik a transzfer. Diangana hatalmas jövő előtt álló játékos, aki már ebben a szezonban segíthetett volna a csapatnak, hiszen a szélső poszt kérdéses a londoni csapatnál, komoly esély van rá, hogy Felipe Anderson is hamarosan elhagyja a klubot.

A West Ham vezetősége egy hivatalos közleményt is kiadott a játékos eladásával kapcsolatban: “Nehéz volt meghozni a döntés Grady eladásáról, de – végső soron – a klub érdekeinek megfelelő döntés született, azzal a céllal, hogy megerősítsük a keretet.  Gradyért kapott pénzt teljes egészében a csapat megerősítésére költjük, összhangban a menedzser céljaival.
Úgy gondoljuk, hogy ez a lehető legjobb esélyt nyújtja számunkra annak biztosítására, hogy verseny képes csapatot rakjunk össze Premier League-ben, és képesek legyünk elérni céljainkat ebben a szezonban.”