La Liga: Két rutinos kapus is klubot váltott

Két kapus sorsa is eldőlt Spanyolországban. Bono és Rulli is klubot váltott és mindkét hálóőrre nehéz feladat vár, a kezdőbe kerülésért.

Mindkét játékos kölcsönben töltötte az előző szezont. Bono a Girona játékosaként a Sevilla együttesében szerepelt. Ugyan nem sok mérkőzésen kapott lehetőséget, de kiválóan helyettesítette a sérült Tomás Vaclíkot. Bono védte a sevillai csapat kapuját az utolsó négy bajnokin, illetve az EL menetelés során is ő állt a kapuban. Kérdés Vaclík felépülésével lesz-e esélye a marokkóinak bekerülni a csapatba.
Bono
mindössze 4 millió eurójába került a Sevillának.

Rulli a francia Montpellier együttesében szerepelt kölcsönben, ahol alapember volt és jól is teljesített. Teljesítménye ellenére a Real Sociedad továbbra sem számolt az argentin kapussal, így 7,5 millió euróért eladták a Villarrealnak. A valenciai csapat kerete lassan bombaerősnek nevezhető. Unai Emery kiváló igazolásokkal erősítette meg az együttest. Egyelőre nem tudni, hogy Rullira cserekapusként tekint vagy esetleg versenyezteti a kezdőposztért, a klubot 2014 óta szolgáló Sergio Asenjo-val.