NL: az örmények hozták a kötelezőt, Montenegró az utolsó pillanatokban nyerte meg mérkőzését – eredmények

A Nemzetek Ligájának C és D divízióiban is rendeztek ma mérkőzéseket, a csoportokban a második fordulókat rendezték kedden este, ahol nagyjából helyreálltak az erőviszonyok.


A C divízió 1-es csoportjában nem potyogtak a gólok, mindössze két gól esett a két találkozón. Azerbajdzsán és Montenegró tudott eredményes lenni, így Ciprus nagyon nehéz helyzetbe került két fordulót követően, míg szomszédaink egyedüliként vezetik a csoportot az utolsó utáni pillanatokban szerzett Beqiraj gólnak köszönhetően, a támadó büntetőből tudott eredményes lenni.

C divízió – 1. csoport
Ciprus – Azerbajdzsán 0-1 (0-1)
Gól: ill. M. Medvedev (29′)

Luxemburg – Montenegró 0-1 (0-0)
Gól: ill. F. Beqiraj (90+3′ – büntetőből)
Kiállítva:
C. Martins (85′)

A C divízió 2-es csoportjában az elsőre kiegyenlítettnek tűnő összecsapáson végül a Grúzok lefocizták az észak-macedónokat, azonban végül 1-1-es döntetlen született a találkozón, hiába a nagy hazai fölény és a 30 perces emberelőny. Az örmények pedig a vártak szerint lenyomták az észteket 2-0-ra, teljesen megérdemelten.

C divízió – 2. csoport
Grúzia – Észak-Macedióna 1-1 (1-1)
Gól: T. Okriashvili (13′ – büntetőből) ill. S. Ristovski (33′)
Kiállítva: V. Musliu (64′)

Örményország – Észtország 2-0 (1-0)
Gól:
A. Karapetian (43′), W. Angulo (65′) ill.

A D divízió leggyengébb csapata a vártaknak megfelelően vereséget szenvedett az esélyesebb Liechtenstein ellenében, a vendégek már negyed órát követően lerendezték a mérkőzést.

D divízió – 2. csoport
San Marino – Liechtenstein 0-2 (0-2)
Gól: ill. N. Hasler (3′), Y. Frick (14′)