A Chelsea támadóját nézte ki a Juventus – sajtóhír

Nem egyszerű már számon tartani, hogy az elmúlt hetekben hány támadóval hozták hírbe a Juventus csapatát, Gonzalo Higuaín küszöbön álló távozása után egyre kétségbeesettebben keres csatárt az olasz bajnok…

 

A Sky Sport Italia szerint a Juventus legújabb kiszemeltje nem más, mint a Chelsea világbajnok csatára, Olivier Giroud lenne a támadó poszt várva várt megerősítésére. A torinói klub háza táján a közelmúltban többek közt Edin Dzeko, Luis Suárez, Álvaro Morata és Edinson Cavani neve került szóba, eddig azonban egyiküket sem tudták szerződtetni.

A 33 éves francia labdarúgó két évvel ezelőtt igazolt át a városi rivális az Arsenaltól, és amíg a tavalyi idényben 13 gólig jutott, addig a legutóbbi kiírásban epizódszereplőként 10 találatra volt képes. A csapat élére múlt nyáron kinevezett Frank Lampard regnálása alatt abszolút kiesett a pikszisből, a klub egykori kiváló játékosa a jóval fiatalabbakban látja a megoldást vele szemben, Giroud-ból peremember lett, de lejáró szerződését egy évvel meghosszabbították.

Giroud a francia válogatottban 99 alkalommal lépett pályára, és 40 gólt szerzett. A nemzeti csapattal 2018-ban lett világbajnok, és tagja volt a 2016-ban Európa-bajnoki ezüstérmes csapatnak is.