Spanyol csapat vinné a Juventus hátvédjét – sajtóhír

Megbízható források szerint a feljebb vágyó spanyol csapat komoly érdeklődést tanúsít az olasz rekordbajnok Juventus bekkje iránt…

 

Az olasz transzferguru, Gianluca Di Marzio is megerősítette, hogy a Villarreal csapata megalapozott érdeklődést mutat a Juventus együttese által már jó ideje eladásra szánt Mattia De Sciglio leigazolása iránt.

A mindkét szélsőhátvéd poszton bevethető De Sciglio 2017-ben tette át székhelyét a rekordbajnokhoz az AC Milantól. A 27 éves bekk azonban a Juventusnál képtelen volt hosszútávon állandó játéklehetőséget követelni magának, két és fél szezon alatt 44 bajnokin szerepelt, a 2019-2020-as kiírásban részben sérülései miatt is mindössze 9 alkalommal lépett pályára a Serie A-ban. Azonban Pirlo kinevezésével a torinóiaknál végképp meg lettek számlálva a napjai, mivel az új mester nem számolna vele a jövőben.

A spanyol bajnokság (La Liga) elmúlt idényében az ötödik helyen végző “Sárga tengeralattjáró” a nyári erősítések után a következő szezonban nem titkoltan a dobogót szeretné megcélozni, az olasz válogatott bekk leigazolása leginkább Alberto Moreno sérülése miatt került napirendi pontra.