Barca: “Most már nagy dolgokat várhatunk Messitől!”

A katalánok újonnan kinevezett trénere, Ronald Koeman bővebb interjút adott a Barca-médiának, amelyben beszélt a Lionel Messi körül kialakult helyzetről, és annak végkifejletéről is.

A korábbi holland szövetségi kapitány nem meglepő módon üdvözölte a hatszoros Aranylabdás klasszis döntését, akitől egyébként nagy dolgokat vár az új idényben.

“Fantasztikus, hogy velünk marad! Mindenki nagyon boldog, hiszen pontosan tudjuk, hogy Leo a világ legjobb játékosa, őt pedig a csapatodban tudni, különleges megtiszteltetés. Most az a legfontosabb, hogy a legjobb kondícióba hozzuk őt, aki ezek után rengeteget lendíthet a csapaton. Biztos vagyok benne, hogy nagyszerű szezonja lesz!” – Így Koeman, aki ezt követően általánosan beszélt játékosairól.

“Elégedett vagyok a játékosaimmal, hiszen remekül dolgoznak. Kemény munkát végzünk, de erre szükségünk is van, hiszen egy intenzív játékstílust szeretnénk meghonosítani. Sajnos a jelenlegi helyzetben mindenki számára nehéz ez az előszezon, rövidesen már bajnoki mérkőzést játszunk, arra pedig bármilyen nehéz is, a lehető legjobb állapotba kell kerülnünk!”

Jelen állás szerint a katalánok szeptember 26-án játsszák majd első spanyol bajnokijukat a Villarreal ellen.