A Leicester az esélyes az AS Roma játékosáért – sajtóhír

A legfrissebb szigetországi lapértesülések szerint a legnagyobb eséllyel a Leicester City csapata pályázik az AS Roma karmesterének megszerzésére…

 

A The Sun legutóbbi riportja értelmében számtalan angol kérő közül a Leicester City együttese pályázik a legnagyobb eséllyel Cengiz Ünder játékjogának megszerzésére az AS Romától, akiért a “Rókák” 25 millió eurót készülnek fizetni.

A 23 esztendős török szélső 2017 nyarán 13.4 millió euró ellenében került a Basaksehir gárdájától az “Farkasokhoz”. Első szezonjában 32 mérkőzésen kapott lehetőséget, ezalatt nyolc találatot szerzett, miközben a török válogatottban is egyre több feladatot kapott. Ám a berobbanó idényét követően az elmúlt kiírásban már kevesebb lehetőséghez jutott, első sorban az újonnan felfedezett Nicolo Zaniolo csillogása miatt. A legutóbbi szezonban is eleinte jobbára csak csere volt, ám csapattársa sérülése révén újra megkapta a lehetőséget, és remek játékkal bizonyította, hogy jó döntés volt őt nem elengedni. Ünder az elmúlt évad során eddig 23 mérkőzésen lépett pályára csapata színeiben.

Megszerzése iránt az elmúlt hónapokban leginkább angol klubok mutatottak érdeklődést, sajtóbeszámolók szerint a Manchester United, az Arsenal, a Tottenham, a Newcaslte United és a Manchester City is fontolóra vette már a megszerzését, de állítólag a Bayern München és a Sevilla is rendszeresen figyeli őt.