Meglepő helyre igazolt az AC Milan távozója – HIVATALOS

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan csapatától lejáró szerződése után távozó rutinos argentin középpályás a török élvonal újoncánál kötött ki…

 

A török bajnokságba (Süper Lig) újonnan feljutó Fatih Karagümrük gárdája a hétfő esti órákban jelentette be a legutóbb az AC Milan csapatában futballozó argentin válogatott középpályás, Lucas Biglia szerződtetését.

A 34 esztendős védekező középpályás szerződése az elmúlt szezon végeztével járt le a Rossonerinél, részben sérülések miatt mindössze nyolc mérkőzésen állt a klub rendelkezésére. Az 58-szoros válogatott Biglia három évet töltött az AC Milan alkalmazásában, a 2018-2019-es szezonban 19, az azelőttiben pedig még 37 mérkőzésen jutott szóhoz, ám végül szép lassan abszolút a feledés homályába merült a csapat háza táján.

Az egykori U20-as világbajnok játékos a milánói gárdát megelőzően a Lazio (2013-2017) és az Anderlecht (2006-2013) alkalmazásában szerepelt az öreg kontinensen azóta, hogy 14 évvel ezelőtt elhagyta nevelőcsapatát, az argentin Independientét.