Barca: Luis Suárez mégis maradhat?

A katalánok trénere, Ronald Koeman sapata legutóbbi Girona elleni felkészülési találkozóját követően Luis Suárez jövője kapcsán sokat sejtető (?) kijelentést tett.

Mint ismert, Koeman kinevezése sokaknál egyet jelentett azzal is, hogy Suáreznek távoznia kell majd a Camp Nouból.

Miután azonban az uruguayi klasszis egyik legvalószínűbb kérőjének tartott Juventus visszakozni tűnik, Ronald Koeman is úgy tűnik, kezdi meggondolni magát.

“Ha Suárez végül marad, a csapat teles értékű tagja lesz. Reggel (A Girona elleni meccs reggelén -a szerk.) beszéltem vele, elmondtam ezt neki is. A döntés az ő kezében van, még nem tudjuk, hogy marad-e.” – Fogalmazott egyértelműen a korábbi holland szövetségi kapitány, aki hozzátette, minden játékosa megkapja tőle a kellő támogatást, és igen is van vezethet visszaút a csapatba.

Utóbbi kapcsán külön felhozta példaként a Girona ellen gólt szerző Philippe Coutinho helyzetét. “Coutinho nagyon keményen dolgozik, jól látható, hogy bizonyítani akar. Igazán magabiztosnak tűnik, és jó formába is került. Mindannyian tisztában vagyunk a képességeivel, és azzal, hogy mit adhat a csapatnak.” – Így Koeman.