Barca: Koeman büszke és elégedett csapata teljesítménye láttán!

Az FC Barcelona trénere, Ronald Koeman a Celta Vigo legyőzését követően érthető módon abszolút elégedett volt csapata szezonkezdésével. 

Mint ismert, a Villarreal után a Celtát is több góllal győzte le a Barca, mi több, gólt sem kapott ezeken a találkozókon. A nyári nehézségek után a katalánok elégedettek lehetnek a szezonkezdéssel, és mint Ronald Koeman szavaiból kiderült, elégedettek is.

 “Keményen dolgoztunk ma is, büszke vagyok a csapatomra. Nagyon fegyelmezettek voltunk emberhátrányban, így elől komoly lehetőségeket tudtunk kialakítani. Nagyon boldog vagyok!” – Idézi a katalán Sport című lap a holland tréner Celta-meccs utáni nyilatkozatát.

“A kiállítás után változtatnunk kellett a rendszerünkön, és úgy érzem ez nagyon is jól sikerült. Minden a kemény munka eredménye. Büszkék lehetünk arra, ahogy megnyertük ezt a meccset. Az eredmény is jól tükrözi a pályán látottakat!” – Folytatta Koeman, aki szerint a remek védekezés mellett az elől játszók egyéni képességei jelentették a különbséget.

“Messi és Ansu (Fati) kiválóan játszottak, ami különösen fontos tényezőnek bizonyult!” – Így a Barca trénere, aki ezután a szerinte is tökéletes szezonkezdésről beszélt: “Igazán jól kezdtük az idényt. Jó eredményeket értünk el, sok gólt szereztünk. Folytatnunk kell a kemény munkát, és a folytatásban is sok meccset nyerhetünk!”