Spurs: megérkezett Lisszabonból Kane helyettese! – HIVATALOS

A nemzetközi sportsajtó nagy része már most kész tényként kezeli, hogy a Tottenham megvásárolta a Benfica brazil csatárát, Carlos Vinícius-t. A 25 éves játékost állítólag egyenesen Harry Kane elsődleges cseréjének szánják.

Egészen idáig – bár rendkívül jó támadókkal kiegészülve – csak egyetlen klasszikus befejező csatárral szerénykedett a Tottenham Hotspur együttese. A londoniak gólvágó nagyágyúja, Harry Kane azonban nem éppen sajtolható a végtelenségig. Az angol válogatott csapatkapitánya közepesen sérülékeny játékosnak számít, így nem meglepő, hogy végre igazoltak „mögé” egy minőséginek tűnő pótlást.

A hivatalos bejelentésekben mindig élenjáró Tuttomercatoweb szerint már meg is köttetett az üzlet: a Spurs az előttünk álló idényre kölcsönvette (3 millió euróért) Carlos Vinícius-t. A brazil befejező ember a portugál Benfica-tól érkezik. A megegyezés szerint vásárlási opciót is „akasztottak” a dél-amerikai légiós nyakába, aki így további 42 millióért lehet jövő nyártól végleg a „Sarkantyúsok” focistája.

Jó hír a Tottenham számára, hogy Vinícius-t eddig még sosem keresték hazájából válogatott meghívóval, így nem terheli sem őt, sem a munkaadóját nemzeti csapatos kötelezettség.