A Lazio vette kölcsön a Manchester United játékosát – HIVATALOS

Újabb erősítést hajtott végre az olasz bajnokság (Serie A) elmúlt idényének negyedik helyezésével idén a Bajnokok Ligája csoportkörébe is kvalifikáló Lazio együttese, ezúttal egyenesen az Old Traffordról érkezett brazil irányító…

 

A Lazio csapata a péntek esti órákban bejelentette, hogy a 2020-2021-es idényre kölcsönvette Andreas Pereira játékjogát a Manchester United együttesétől.

A 24 esztendős belga útlevéllel is rendelkező brazil középpályás 2011 óta áll a “Vörös Ördögök” kötelékében, azóta az első csapatban 2014-es bemutatkozásától kezdve 75 tétmérkőzésen kapott lehetőséget. Menet közben kölcsönben szerepelt már a Granada (2016-2017) és a Valencia (2017-2018) alkalmazásában, most harmadszor vonul ideiglenesen távol a klubtól.

Az egyszeres brazil válogatott Pereira ugyan az elmúlt szezonban játszotta a legtöbbet klubjában, 25 bajnokin és összesen 40 tétmeccsen jutott szóhoz, Bruno Fernandes érkezésével mégis borítékolható volt, hogy háttérbe fog szorulni, így végül a több játékperc érdekében klubja a kölcsönadása mellett döntött.