Oroszországból érkezett erősítés a Wolfsburgba

Mindössze egy év oroszországi légióskodás után visszatér a Bundesligába, Maximilian Philipp.

Egy évre vette kölcsön a támadót a Wolfsburg a Dinamo Moszkvától, arról nincs információ a szezon végén lesz-e opciós lehetősége a német csapatnak, a játékos megvásárlására.

Philipp tavaly nyáron Dortmundból igazolt Moszkvába, akkor 20 millió eurót fizettek érte az oroszok és 4 éves szerződést kapott a játékos. Ez előző szezonban 20 mérkőzésen 8 gólt szerzett, míg ebben a kiírásban 7 találkozón 1 találatig jutott a korábbi német utánpótlás válogatott játékos.

“Maximilian személyében egy pontosan olyan minőségi játékost sikerült megszereznünk, amilyet kerestünk. Már egy évvel ezelőtt is szerettük volna leigazolni, ami még édesebbé teszi a tényt, hogy most sikerült. Nem csak egy univerzális, több poszton bevethető játékost sikerült szerződtetnünk, de jelenlétével, elhivatottságával, és győzni akarásával változtathat a csapat helyzetén.” – nyilatkozta Marcel Schäfer, a Wolfsburg sportigazgatója.

Az egyértelmű, hogy a Wolfsburgnak változásra van szüksége, hiszen 2 forduló alatt, mindössze 1 gólt rúgott a csapat (igaz csak egyet is kaptak).