A Napoli veheti kölcsön a Chelsea középpályását – sajtóhír

Megbízható olasz források szerint eldőlt a Chelsea létszámfeletti középpályásának sorsa, akit a mostani szezonra az olasz bajnokságban (Serie A) két győzelemmel kezdő Napoli csapata készül kölcsönvenni…

 

A Sky Sport Italia értesülései szerint a 2020-2021-es idényben a Napoli csapatában szerepelhet majd kölcsönben a Chelsea középpályása, Tiemoue Bakayoko, miután az érintett klubok már megállapodtak a játékos kölcsönszerződéséről, amely azonban vételi opciót nem tartalmaz az olasz klub számára.

A 26 éves elefántcsontparti származású védekező középpályás 2017-ben igazolt a Monacótól a londoniakhoz 40 millió fontért cserébe, s első szezonjában 43 alkalommal lépett pályára a “Kékek” mezében. A 2018-2019-es szezonban azonban az AC Milanban, a tavalyi kiírásban pedig a előző állomáshelyén, az AS Monacóban szerepelt kölcsönben.

Két évvel ezelőtt a Rossonerinek 35 millió euró ellenében lett volna lehetőségük a végleges megvásárlására, mellyel azonban az olasz klub vezetői nem kívántak élni. Akkoriban pedig emlékezhettünk rá, hogy volt egy éles szóváltása a kispadon a vezetőedzővel, Gennaro Gattusóval, később pedig minimális játéklehetőséget kapott. Már csak ezért is lenne pikáns és egyben meglepő is, ha Bakayoko újra egy csónakban evezne az azóta már a Napolit irányító mesterrel.