Meghosszabbítaná egyik legjobbja szerződését a Barca – sajtóhír

Katalán lapértesülések szerint a Barcelona vezetősége a jelenleg műtét után lábadozó kiválóságának mielőbb meg akarja újítani a szerződését…

A Mundo Deportivo értesülései szerint kedvezően alakulnak a tárgyalások a felek közt, és a Barcelona együttesen rövidesen bejelentheti, hogy 2025-ig megújítja első számú kapusa, Marc-André ter Stegen szerződését a klubnál.

Mint ismeretes, a kapus és a klub között korábban véleménykülönbségek adódtak, mivel a 28 éves sztárkapus úgy érezte, tett már annyit a csapatért, hogy a házi bérezési listán a legjobban fizetettek közé kerüljön, a Barca vezetősége azonban nem akarta megadni a kívánt emelést számára. Bár nyilvánvaló, hogy maradni szeretne, a legtöbbet akarja kihozni új szerződéséből, és úgy látszik, hogy végül a feleknek szépen lassan sikerülni fog közös nevezőre jutniuk egymással.

Ter Stegen 2014-ben alig 12 millió euróért cserébe szerződött a Borussia Mönchengladbachtól a Barcelonához, s immár a negyedik éve egyeduralkodónak számít a posztján. Összességében több mint 200 tétmeccsen védhette a katalán óriás kapuját, aktuális piaci értéke pedig már 72 millió eurót számlál a Transfermarkt szerint.