A birminghemi “hetes” után kapust szeretne igazolni a Liverpool – sajtóhír

A Vörösök a tegnapi nap folyamán csúfos vereségbe szaladtak bele az Aston Villa ellenében, amelyen a második számú kapus, Adrián védett, így máris megjelentek azon hírek, melyek szerint új kapust akar szerződtetni a Premier League címvédője.


A “The Independent” értesülései szerint a Liverpool mindenképpen szeretne egy új hálóőrt igazolni, méghozzá a Tottenham cserekapusát, Paulo Gazzanigát akarják elcsábítani a bajnoki riválistól.

Természetesen a csúfos 7-2-es vereséget nem Adrián nyakába varrja Jürgen Klopp és a szurkolók sem, azonban a spanyol portással sokkal több gólt kap a csapat, mint az első számú kapuvédővel, Alisson Beckerrel. Sok esetben úgy látszik a 33 éves kapuson, hogy nem tud megbirkózni a nyomással és nem tűnik elég magabiztosnak a kapuban, ennek következtében szerződtetnének második számú kapust, aki képes megállni a helyét Alisson távollétében, így Adrián sorsa végleg megpecsételődhet.

Gazzaniga 2017-ben érkezett a Tottenham csapatához egy millió euró ellenében, azóta mindössze 37 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a Spurs színeiben, és ezt is annak köszönhetően, hogy Hugo Lloris egy hosszabb sérüléssel bajlódott.