A Chelsea középpályásával erősítene a Fulham – sajtóhír

A londoni együttes négy vereséggel kezdte az idényt, ennek következtében mindent megtesznek, hogy megerősítsék keretüket az utolsó átigazolási napon.


A Fulham szeretné kölcsönvenni a következő idényre Chelsea középpályását, Ruben Loftus-Cheeket, a Daily Mail értesülései szerint.

A 24 éves középpályás a hírek szerint kifejezte csalódottságát azok után, hogy Frank Lampard nem, hogy a kezdőbe nem rakta be a 6-0-ra megnyert Barnsley elleni ligakupa mérkőzésen, de még a keretbe sem nevezte őt, pedig reménykedett benne, hogy legalább a kupamérkőzéseken kap majd stabilan szerepet. Ezt követően kijelentette, hogy távozna a csapattól, ugyanis az új igazolásoknak köszönhetően szerinte semmi esélye sincs megkapnia azokat a játékperceket, amelyeket ő elvár.

Eleinte az Aston Villa és a West Ham érdeklődéséről lehetett hallani, azonban előbbi Ross Barkleyt vette kölcsön éppen a Chelsea-től, míg utóbbi csapat végül meggondolta magát és nem kívánja őt leigazolni.

A tízszeres angol válogatott labdarúgó szerződése 2024-ig szól a Chelsea-vel, piaci értékét 24 millió euróra becsülik. Loftus-Cheek a londoni gárda első csapatában 82 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, amelyeken 12 gólt és 11 gólpasszt jegyzett.