Rutinos védő csatlakozott az Interhez – HIVATALOS

Az olasz bajnokság (Serie A) új szezonjában a trónt megcélzó Inter gárdája egy újabb rutinos játékossal mélyítette tovább keretét…

 

A Lega Serie A a hétfő délelőtti órákban hivatalosan megerősítette, hogy az Inter beregisztrálta a játékoskeretébe Matteo Darmaint a Parmától, aki kölcsönben csatlakozott a milánói gárdához.

A 30 éves válogatott hátvédet 2015-ben 12.7 millió font font ellenében vásárolta meg a Manchester United gárdája a Torinótól, ám amíg az első évében még 39, majd 29 és 17, addig az utolsó évében már csak 17 találkozón számítottak rá. A végére teljesen kikerült pikszisből, így múlt szeptemberben a középcsapatnak számító Parma színeiben tért vissza hazájába. Az egykori Milan-nevelésű védő az elmúlt idényben a “Sonkások” alapembere volt, 33 bajnokin lépett pályára a gárda színeiben.

Darmian szolgálatai iránt a közelmúltban már több olasz csapat mutatott érdeklődést a sajtó szerint, azonban sem a Juventus, sem az AS Roma, sem pedig a Napoli együttesével kapcsolatos pletykák nem nyertek létjogosultságot, végül a milánóiak szolgálatába szegődött.