Az angol másodosztályból igazolt középhátvédet az Everton! – hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Everton együttese szerződtette a másodosztályú Norwich Citytől Ben Godfreyt.

Carlo Ancelotti korábban jelezte, hogy az Everton még nem fejezte be az erősítéseket James, Doucouré és Allan megszerzésével. A liverpooli alakulat pedig a mai nap folyamán be is jelentette, hogy leigazolták a Norwich City nagy reménységét, Ben Godfreyt. A hírek szerint az Everton 20 millió fontot fizetett a középhátvédért, ami a későbbiekben tovább emelkedhet. A 22 esztendős játékos 5 évre kötelezte el magát új kenyéradójához. A hivatalos bejelentés után az alábbiakat mondta:

A célom egyszerű. Nyerni és nyerni. Az Evertonnal nem csupán mérkőzéseket, hanem trófeákat akarok nyerni. Nagyon szenvedélyes vagyok, 110%-ot fogok kiadni magamból a pályán. Bizonyítani akarok magamnak és a szurkolóknak is.

Godfrey 2016 januárja óta erősítette a Norwich City gárdáját. A “Kanáriknál” minden sorozatot figyelembe véve 78 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 5 gólt szerzett és 2 gólpasszt osztott ki. Nagy szerepet vállalt abban, hogy a Norwich sikeresen kiharcolta a Premier Leaguebe jutást a 2018/19-es szezonban. Új klubjánál a 22-es mezt fogja viselni.