Inter: meghosszabbítanák támadójuk szerződését – sajtóhír

A Kék-feketék magukhoz szeretnék láncolni tehetséges csatárukat, ennek következtében egy sokkal jobban fizető kontraktust ajánlanak neki.


A Calcio Mercato értesülései szerint az Inter nem szeretné elveszíteni egyik legjobbját, Lautaro Martínezt, ezért egy új szerződést szeretnének vele megkötni, ami plusz két évvel toldaná meg a jelenlegi 2023-ig szóló kontraktusát. A hírek szerint sokkal több fizetést is kapna ha elfogadná a hosszabbítási ajánlatot, sőt, az argentin válogatott labdarúgó lenne a legjobban fizetett játékosa a csapatnak.

A 23 éves csatáért a Barcelona érdeklődött intenzíven, azonban az olaszok által kért összeget – ami nagyjából 100 millió euró – nem voltak hajlandóak kifizetni érte, pedig maga Lautaro szívesen csatlakozott volna a katalán gigászhoz.

A 17-szeres argentin válogatott csatár 2018-ban csatlakozott az Interhez 25 millió euró ellenében a Racing Clubtól, azóta 87 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a milánói alakulat színeiben, amelyeken 33 gól és 9 gólpassz a mérlege.