Juventus: több játékos is elhagyta a karanént

Mint ismeretes, a Juventusnál két koronavírus-fertőzöttet regisztráltak, és bár nem a játékosok között, ettől függetlenül ők is a csapat által felállított karanténba, egy “buborékba” kerültek, amit most többen is elhagytak. 

A felnőtt csapat teljes kerete egy “buborékba” került, miután két koronavírus-fertőzöttet találtak a klubnál. Ezt azonban több játékos és elhagyta az elmúlt napokban, az ok pedig a legtöbbjüknél a válogatottbeli teendők voltak, de nem csak emiatt távoztak a kényszerszünet idejére.

A football-italia.net név szerint hét labdarúgót említ meg: Rodrigo Bentancur (Uruguay), Juan Cuadrado (Kolumbia), Danilo (Brazília), Paulo Dybala (Argentína) és Cristiano Ronaldo (Portugália) is nemzeti csapat miatt távozott a buborékból, míg Gianluigi Buffon és Merih Demiral a családjukhoz tért haza.

A játékosok távozásáról értesíteni kellett a helyi egészségügyi hatóságokat (ASL), bár a Juventus ennél többet nem tudott tenni. Az ASL egyik igazgatója, Roberto Testi szerint csak akkor fognak pénzbüntetést kapni a labdarúgók, hogy ha magánjellegű céllal hagyták el a karantént.