Megsérült a Chelsea kapusa

A londoni gárda a minap hivatalos csatornáin keresztül megerősítette, hogy a válogatott edzésén megsérült a csapat újonnan igazolt kapusa…

A Chelsea megerősítette, hogy a szenegáli válogatott edzésén megsérült a közelmúltban igazolt kapusa, Edouard Mendy, aki előreláthatólag 7-10 napig harcképtelen lesz, így kétségessé vált szereplése az angol bajnokság (Premier League) jövő hétvégi folytatásában a Southampton ellen.

A 28 éves szenegáli válogatott kapus eddig egész pályafutása során Franciaországban védett. A Rennes csapatához tavaly igazolt át, és az elmúlt, csonka idényben 24 bajnokin állt klubja kapujában. Mendy azt megelőzően az alacsonyabb osztályú Cherbourg kapusa volt, valamint a másodosztályból a Reims feljuttatásának is részese volt, és a 2018-2019-es évadban csapata összes élvonalbeli bajnokiján szerepelt.

Mint ismeretes, a londoni “Kékek” nem elégedettek az annak idején kapusok közti világrekord-igazolásként megvásárolt Kepa Arrizabalaga szerződtetésével, miután a spanyol portás egyre több hibát vét. Frank Lampard menedzser bár sokáig kitartott a klub választása mellett, mégis leigazolták Mendyt, helyette azonban egy darabig bizonyára még ismét a baszk kapus fog védeni.