Az arabok csábítják a United játékosát – sajtóhír

Szigetországi lapértesülések szerint a Közel-Keletről szeretnék leigazolni a Manchester United létszámfelettivé vált világbajnok középpályását…

Az Express információi szerint a Manchester United együttesében már kevesebb lehetőséghez jutó rutinos Juan Matát egy meg nem nevezett Szaúd-arábiai csapat környékezte meg, amely évi 15 millió dolláros fizetést kínált fel a spanyol karmesternek.

A 32 esztendős világ-, és Európa-bajnok középpályás 2014-ben igazolt a Chelsea-től az Old Traffordra, azóta a “Vörös Ördögök” színeiben több mint 250 tétmérkőzésen lépett pályára, az elmúlt kiírásban már 37 találkozón szerepelt. Hazáját 2011-ben hagyta el, azelőtt utánpótláskorában a Real ifjoncai között nevelkedett, a 2006-2007-es idényt a Real Madrid Castillában töltötte, mielőtt eligazolt volna a Valenciához.

Azt korábban az angol lapok is megerősítették, hogy Ole Gunnar Solskjaer a jövőben már nem számít rá stabilan a kezdőben Bruno Fernandes és Donny van de Beek érkezését követően, jövő nyári lejáró szerződése előtt még most tudná ellenértékért cserébe eladni őt a United vezetősége.