A West Ham minden követ megmozgat az algériai szélsőért! – sajtóhír

A West Ham United együttese mindenképp szeretné megszerezni a Brentford játékosát, Saïd Benrahmát. Ehhez viszont mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk.

A West Ham United gárdája nem vitte túlzásba a nyári erősítéseket. Mindössze Tomas Soucek leigazolását véglegesítették, valamint Vladimir Coufar érkezését jelentették be. A távozók listája jóval hosszabb volt ennél, így David Moyesnak mindössze 20 olyan játékosa maradt, akikre számíthat. A “Kalapácsosok” elsősorban egy szélsőt szeretnének igazolni, erre pedig a Brentford játékosát, Saïd Benrahmát nézték ki.

Benrahma 2018 nyara óta erősíti a Brentfordot, amelynek színeiben eddig 94 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 30 gólt és 27 gólpasszt jegyzett. Az algériai futballista mindkét angliai idényében kiemelkedő számokat produkált, így nem csoda, hogy felfigyeltek rá az élvonalból is. A játékosért a hírek szerint a West Hamnek legalább 30 millió eurót kell letennie az asztalra, amire péntekig van lehetősége, ekkor zárul ugyanis a szigetországi piac. Benrahmát még két évig köti szerződése aktuális csapatához. Piaci értékét 10,5 millió euróra teszi a transfermarkt.