Real Madrid: A szurkolók szerint igen is gyengült a csapat!

Úgy tűnik, a Real Madrid szurkolóinak nagy része továbbra is úgy gondolja, hogy szeretett csapatuk kerete bizony egyértelműen gyengébb, mint az egy évvel korábban volt!

(Kép: marca.com)

Mint azt tudjuk, a Real Madrid a nyáron kisebb-nagyobb meglepetésre könnyedén lemondott Alvaro Morata, Pepe, vagy éppen James Rodriguez szolgálatairól. A blancók jelenlegi gyengébb formáját tekintve, egyre többen róják fel a klub vezetésének, hogy nagy hiba volt elengedni mindhárom játékost.

Ennek, na és persze a  Barcától legutóbb elszenvedett kijózanító 3:0-ás vereség apropóján a Marca című sportnapilap internetes felületén szavazásra buzdította olvasóit azt illetően, hogy vajon tényleg gyengébb-e az idei Real Madrid, mint a tavalyi!?

A Real-szurkolók elsöprő többsége szerint a válasz egyértelmű: IGEN!

A népszerű madridi székhelyű lapnak mind a spanyol, mind pedig az angol felületén lehetett voksolni. A szavazók 79%-ban vélekedtek úgy, hogy nem kérdés, szeretett csapatuk meggyengült; 16% szerint a csapat ugyan olyan játékerőt képvisel, mint korábban; Mindössze 5% gondolja úgy, hogy ez a Real erősebb lenne a tavalyinál.

A szurkolói hozzászólásokból egyébként az is kiderül, hogy a madridisták nagy része szerint Moratáék eladásával Zidane-nak nincs igazi B-terve akkor, ha a kispadról kellene csatába ködleni valakit, ráadásul a fentebb említett trióval jelentős tapasztalat is távozott a spanyol fővárosból, az újak – Ceballojs, Vallejo, Theo – pedig egyszerűen még nincsenek kellő rutinnal felvértezve.