Ekkor mutatkozhat be Edinson Cavani a Manchester Unitednél!

A Newcastle elleni bajnokin még biztosan nem léphet pályára a Manchester United új igazolása, Edinson Cavani, mivel karanténba kellett vonulnia.

Az átigazolási időszak utolsó napján igazolta le a Manchester United Edinson Cavanit, aki megkapta a legendás 7-es mezszámot. Az biztos, hogy az uruguayi játékos a Newcastle elleni október 17-én esedékes bajnokin még nem áll majd Ole Gunnar Solskjaer rendelkezésére, ugyanis az átigazolás bejelentése után Cavaninak kötelezően két hétre karantéba kellett vonulnia. Először korábbi csapata, a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája meccsen léphetne pályára a “Vörös Ördögök” szerelésében, de ez is erősen kérdéses az erőnléti állapota miatt, mivel a karanténidőszak alatt nem edzhet együtt a társaival.

Cavaninak azért kötelező letöltenie a két hét karantént, mivel a nyáron szabadügynök volt, így nem volt részese az elit sport “buboréknak”. Pedig a Manchester Unitednek nagy szüksége lenne az uruguayira már a Newcastle ellen is, tekintve, hogy Anthony Martial eltiltott.