Barca: lautaro, Neymar, De Ligt… Avagy akikről lemaradtak az átigazolási piacon!

Továbbra is folytatódik az elnökválasztás körüli mizéria az FC Barcelonánál. A katalánok első emberének, Josep Maria Bartomeunak pedig már nem csak az aláírásgyűjtéstől kell tartania.

Egyre több követ megmozgatnak ugyanis Bartomeu riválisai. A spanyol sportsajtót például pénteken bejárta az a cikk, amely összegyűjtötte azon labdarúgók listáját, akikről lemaradt a Barca Bartomeu hibásnak vélt üzleti/átigazolási stratégiája miatt.

Igazán veretes névsor:A Matthijs De Ligt, Eric Garcia, Inigo MArtinez – Adrien Rabiot, Marco Verratti – Rodrigo, Neymar, Ángel Di Maria – Lautaro Martinez, Mamphis Depay fémjelezte tízesből a mai napig is egészen biztos, hogy jó pár futballistát szívesen látnának a szurkolók a Camp Nouban.

A spanyol sajtó persze ezúttal is hozta a formáját, és találóan összeállította a kispadon ülök listáját is: Willian, Luka Jovic, Willian José, Marco Asensio… A vezetőedző pedig nem más lenne, mint a Barcának (még) ‘NEM’-et mondó, Xavi Hernádnez!

Bartomeu elnök úr tevékenységét lehet szeretni és nem szeretni, de ezt a listát elnézve, szerintünk sem dőlhet elégedetten hátra a Barca első embere…