Még egy nagy visszatérő az AC Milan csapatában

Zlatan Ibrahimovic gyógyulása után a hétfői napon eldőlt, hogy az AC Milan hosszabb ideje sérüléssel bajlódó csapatkapitánya is újra edzésbe állt…

 

Az olasz sajtó megerősítette, hogy az AC Milan együttese a továbbiakban ismét számíthat hátvédje, Alessio Romagnoli játékára, aki az elmúlt hónapokban vádlisérüléssel bajlódott, azonban újra teljes értékű edzésmunkát végezhet. A kapitány pedig Ibrához hasonlóan várhatóan pályára léphet szombaton az Inter elleni derbin.

A Roma-nevelésű védő 2015 óta áll a Milan alkalmazásában, összességében már közel 200 tétmérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben, az elmúlt évad során 35 bajnoki mérkőzésen léphetett pályára, az idei szezonban eddig harcképtelen volt. Romagnoli iránt korábban többek közt a Barcelona és a Manchester United is érdeklődött, ám az olasz sajtó szerint nyitott a maradásra, és hamarosan meg fogja hosszabbítani 2022-ig érvényes szerződését.

A két milánói óriás szombaton 18 órától fog összecsapni egymással a San Siróban az Inter pályaválasztása mellett, ám ha tovább folytatódnak a megbetegedések, az olasz beszámolók könnyen lehet, hogy mindkét csapat tartalékokkal lesz kénytelen játszani, vagy inkább mindketten majd a találkozó elhalasztása mellett döntenek.